Billetter til Åfjordprisen 2018 er ute for salg!

Billettsalget for Åfjordprisen 2018 er i gang!

Åfjordsprisen er 1. februar i Åfjordshallen.
Det blir en kveld der vi skal framsnakke og hedre næringsliv, kultur og frivillighet. Det blir galla, god lokal mat og drikke, rød løper, prisutdelinger i god Oscarstil og ikke minst et knippe av våre ypperste artister som enten er fra Åfjord eller har tilhørighet til vår kommune.! Dette må du ikke gå glipp av! Vorspiel Åfjordprisen 2018 startert kl.18.00, og selve Åfjordprisen starter 19.00. Husk å være ut i god tid før Åfjordprisen starter programmet.

Billetter til kvelden kan kjøpes via e-billett (trykk her). Billetter kan også kjøpes i servicetorget på rådhuset. Billetten koster 200 kroner per person og mat er inkludert i prisen. Det blir salg av vin, mineralvann og lokalt øl.

Det er ikke lengre mulighet å reservere bord, og det er kun plasser på galleriet som er tilgjengelig, da resten er utsolgt.

Det oppfordres til pent antrekk på kvelden.

Hovedsponsorer er Åfjord kommune og Åfjord Sparebank.

Andre samarbeidspartnere er Sparebank 1 SMN, Fosen Vind, TrønderEnergi, Salmar, Hageland, Refsnes Laks, Årnes Handel Eiendom, Kiwi, Norgeskjell, Fosen Vekst og Breivold Consult.

Husk at du også kan også nominere Din kandidat til Åfjordprisen
Årets ansatt, Årets leder og Hedersprisen

Åfjordprisen 2018

Sted: Åfjordshallen
Tidspunkt: 1. februar 2019, Vorspiel starter 18.00 og selve Åfjordprisen starter 19.00 (husk å vær ut i god tid før det)

Bilder fra Åfjordprisen 2017: