Hva skjer i Åfjord? - Info om ulike arrangement

25. okt 2016En helg fylt med julestemning

En helg fylt med julestemning

Siste helga i november blir en perfekt helg for å gi julestemningen en kickstart, med julemarked, julebord, julegrantenning, konserter, handelshelg med "Black Friday", lysmesse og mye mer.

26. okt 2016Julebordsesongen er i gang

Julebordsesongen er i gang

Nå er det tid for å ta med venner, kolleger eller familie ut å spise god julemat i kombinasjon med noe kulturelt. Her har vi laget en oversikt over julebord i Åfjord.

06. Dec 2016Bondekaffe

Bondekaffe

På vegne av faglagene i Åfjord og Roan inviterer Nortura og Åfjord sparebank til Bondekaffe med kveldsmat hos Åfjord sparebank tirsdag 6.desember kl 19.00. Ta med barn, kårkall, kjærest og nabo og kom!

Åfjord Utopia - Tidligere arrangement

20. Jun 2015Dragefestival

Dragefestival

Finn fram dragen du laget til kongebesøket, og la vinden blåse støvet av den. Eller kom og bygg en ny drage og la den fly på himmelen over Åfjord Utopia - For et syn det skal bli!

08. apr 2016Åfjord Utopia Workshop

Åfjord Utopia Workshop

Rolf Øia i Åfjord Utvikling inviterer næringsliv og frivillige lag og organisasjoner til å bli med og bestemme innholdet i årets Åfjord Utopia. Møt opp i kantina på Åfjord Sparebank tirsdag 19.april 2016 kl 19.00!

08. jun 2016Rundballcup under Åfjord Utopia

Rundballcup under Åfjord Utopia

Som en sterk landbrukskommune har Åfjord flust av rundballer liggende i "ækkerkantan" rundt omkring, og nå skal noen av dem brukes til et sprell under Åfjord Utopia - les mer her!

08. jun 2016Lokalmat på Åfjord Utopia

Lokalmat på Åfjord Utopia

Lokalmat står i sentrum på Åfjord Utopia. Fosen Fjordhotell vil servere Åfjordpizza'en og blåskjellsuppa du kjenner fra i fjor og nytt av året er at Spisekroken grille en saftig Å-burger av kalvekjøtt, med hjemmelaget brød og dressing. Ellers får du "internasjonal mat - lokalmat fra andre land" og salg av produkter fra Åfjord og Fosen.

10. jun 2016Kulturskolens vårkonsert

Kulturskolens vårkonsert

I kulturskolen i Åfjord yrer det av liv på mange ulike kreative områder. Under Åfjord Utopia kan du nyte en hel konsert med ulike musikalske innslag og høydepunkter fra vårens Askepott-oppsetning - mer informasjon her!

20. Jun 2015Lokalmatmarked

Lokalmatmarked

Kom og nyt smaken av Åfjord og Fosen under lokalmatmarkedet på Åfjord Utopia! Stikkordene er god smak, høy kvalitet, lokale ressurser og lokal verdiskapning. Velkommen!

20. Jun 2015En reise med blåskjell

En reise med blåskjell

Vi har Norges største produsent av blåskjell liggende i Åfjord, og hva er vel mer naturlig enn å ha en blåskjellrestaurant under Åfjord Utopia?

Tag ditt bilde med #åfjordutopia

Åfjord Utopia er en ny satsning på å skape mer lokal utvikling og attraktivitet gjennom et folkelig arrangement, som inkluderer mest mulig av det Åfjord har å by på!

Åfjord Utopia har to fokusområder

  • Program for næringslivet
  • Folkelig program som alle kan bli en del av

Begge fokusområdene kan engasjere alle i bygda til å jobbe mot et best mulig Åfjord, for enkeltmennesket og for verden. Det målet flytter seg hele tiden, og derfor er det ekstra viktig at vi er bevisste på hvordan vi i fellesskap utvikler lokalsamfunnet vårt.

Vi håper Åfjord Utopia vil bli en årlig markering av at bygda vår kan ta vare på tradisjoner, og samtidig gjøre nye grep – med andre ord; utviklingen av et bygdesamfunn!

For å skape utvikling er det viktig å reflektere over hva vi har, og ha en dialog omkring hvor vi vil og hva vi vil. For å skape situasjoner der folk stopper opp, reflekterer og prater, trengs det aktiviteter som involverer hver enkelt!

Velkommen til Åfjord Utopia!