Hva skjer i Åfjord? - Sommer

03. Sep 2017 - 03. Sep 2018Sørdalsdagen

Sørdalsdagen

Sørdalsdagen arrangeres tradisjon tro hver første søndag i september. Underholdning, heste-/ponniridning, salg av kveinnagraut med mer. Ta med familien og kom!

16. Jun 2016Bjørnør

Bjørnør

Alt starter med en kopp kaffe. Og aller helst kvalitetskaffe. På bakerikafeen Bjørnør får du kvalitetskaffe og nydelig bakst fra håndverksbakeriet på Stokkøya. Du kan også kjøpe lokalmat fra Åfjord og Fosen.

04. mar 2015Solfjellet

Solfjellet

Solfjellet er et flott utsiktspunkt mellom Åfjord og Stoksund, som er vel verdt en tur for å se Åfjord, Stoksund, Bjugn, og til og med fiskeværet Halten hvis været er klart.

11. mai 2015Neverdalshogget

Neverdalshogget

Neverdalshogget er kjent for å være den flotteste toppen i Åfjord, med den mest vidstrakte utsikten i hele Åfjord. Fra toppen kan du se helt til Trollheimen i sør og Sylan ved svenskegrensa!

11. mai 2015På sykkel; De to dalene

På sykkel; De to dalene

En kort tur trenger ikke være kjedelig! Det må sies å være kjennetegnet for turen ”De to dalene”, som forbinder Stordalen med Sørdalen.

16. sep 2015Skansen Gård

Skansen Gård

Jakt og fiske, eller nostalgisk ro og avslapning på fjellet - velg selv, på Skansen har du muligheten!

29. jul 2016Gjestehavner

Gjestehavner

Med lang kystlinje og fin skjærgård er det helt ideelt med båt i Åfjord. Her får du en oversikt over våre gjestehavner.

11. sep 2016Tour de Vikings

Tour de Vikings

En familievennlig tur som tar deg med til flere interessante steder i Åfjord. Se ekte Åfjordsbåter, besøk et vikinggravsted, lek i fjæra, gå på sagnleit eller smak på lokale produkter på Humstad Gård og snakk med dyrene. Turen er ca 22 km og passer for sykkel eller bil.

Meld inn ditt arrangement her!

  • :
  • Last opp arrangement-bilde (logo eller illustrasjon)
Åfjord Utopia er en ny satsning på å skape mer lokal utvikling og attraktivitet gjennom et folkelig arrangement, som inkluderer mest mulig av det Åfjord har å by på!

Åfjord Utopia har to fokusområder

  • Program for næringslivet
  • Folkelig program som alle kan bli en del av

Begge fokusområdene kan engasjere alle i bygda til å jobbe mot et best mulig Åfjord, for enkeltmennesket og for verden. Det målet flytter seg hele tiden, og derfor er det ekstra viktig at vi er bevisste på hvordan vi i fellesskap utvikler lokalsamfunnet vårt.

Vi håper Åfjord Utopia vil bli en årlig markering av at bygda vår kan ta vare på tradisjoner, og samtidig gjøre nye grep – med andre ord; utviklingen av et bygdesamfunn!

For å skape utvikling er det viktig å reflektere over hva vi har, og ha en dialog omkring hvor vi vil og hva vi vil. For å skape situasjoner der folk stopper opp, reflekterer og prater, trengs det aktiviteter som involverer hver enkelt!

Velkommen til Åfjord Utopia!