Nye prosjekter

Åfjord Utvikling har en rekke spennende prosjekter de neste årene, som vi håper og tror skal gi oss resultater, og det er viktig å få informert næringslivet om våre prosjekter og planer. Les mer her!

Tidkrevende

 Utviklingsarbeid er tidkrevende og ofte en tålmodighetsprøve. Vi må til en hver tid jobbe med en rekke muligheter og ha mange baller i luften, og man kan likevel oppleve at man lykkes med 2 av 10 prosjekter. Noen av våre prosjekter er korte, fra 1-3 mnd, mens andre prosjekt går over flere år.

Ulike prosjekter lokalt

Planlagte prosjekter de nærmeste årene inneholder alt fra laksen i våre elver til Hydrogen, Grønt Kompetansesenter, etablererprogram, lokal mat, landbruk, Åfjord-profilering til lokal verdiskapning mht vindkraftutbyggingen og mye mer.

Samarbeidsprosjekter på Fosen

Det er verdt å nevne at vi også jobber med store prosjekter sammen med de andre utviklingsselskapene på Fosen innen energi, havrommet, Forsvaret og eksisterende næringsliv. Samarbeid på Fosen er viktig slik at flere hoder og større ressurser gjør at vi får gjennomført tyngre prosjekt.

Vil du vite mer?

Er det noe du lurer på og ønsker å høre mer om i forbindelse med våre prosjekter, er du hjertelig velkommen til oss i Næringstorget, 2.etg i Åfjord Sparebank. Kanskje det kan gi deg inspirasjon til fortsatt vekst og utvikling for din virksomhet.

Vi har alltid tid til vårt eget næringsliv. Kaffen er klar – velkommen!

Hilsen oss alle i Åfjord Utvikling AS