Åfjordtrimmen 2019

Gå på tur, sank poeng og bli med i trekningen av fine premier. Som bonus får du trim og flotte naturopplevelser rundt om i den fine kommunen vår!

Velkommen til Åfjordtrimmen 2019 

Åfjord kommune v/Fysak, Utegruppa i Sportsklubben Stoksund ,Trimgruppa i Åfjord Idrettslag, UIF Bjørgan og Roan idrettslag har et samarbeidsprosjekt for å få folk ut på tur. De har lagt ut  turmål/trimposter spredt over Roan og Åfjord kommune (Åfjord kommune etter sammenslåing 01.01.2020). Mange av turmålene er kjente trimposter for noen av dere. Gjengen bak håper at alle finner noen turmål som er passe utfordrende, og at mange vil delta! Det er allerede tøff konkurranse om å få flest poeng – hiv deg med!

For nye brukere: Du laster ned «Trimpoeng» appen på mobilen, registrerer deg og oppretter bruker på «Åfjordtrimmen 2019». Her vil du få orientering om hvordan du går fram videre, og du vil finne kart over alle turmålene.

Turperioden er fra 20. mars til 20. september og det er gratis å delta. 

Alle som har minimum 50 poeng, er med på trekningen av gavekort/verdikort á kr 1.000,-. Vinnere blir kunngjort og kontaktet etter 20. september.

Alt du trenger å gjøre:

  1. Last ned «trimpoeng»-appen på din mobil.
  2. Registrer dine profilopplysninger.
  3. Velg og klikk på konkurransen «Åfjordtrimmen2019».
  4. Meld deg på konkurransen.

Du vil da få opp alle turmålene på displayet. Trykker du på et av turmålene kommer et kart opp.

NB! Hvis du går i områder uten mobildekning, velg turmålet du skal til før du starter turen. Da vil din tur bli registert.

Har du problemer med registrering med innsjekk av poster: send sted, dato og klokkeslett, på e-post til en av:

Vegard Strøm vegard.strom@afjord.kommune.no 

Du vil se at turene for Stoksundsområdet er markert med rød strek fra parkering til turmålet. Dette er dessverre ikke gjort enda for området ellers i Åfjord og Roan.

Dato 1 April, 2017 - 20 September, 2017
Mer info

Last ned appen «Trimpoeng» til din smarttelefon for å komme i gang!

http://www.trimpoeng.no/i/afjordtrimmen2019

Print Friendly, PDF & Email