Kuringen Bryggehotell

Samtale - Arbeidsro - Inspirasjon - Tradisjon

Tradisjonsrik klippfiskbrygge fra 1885 i det gamle kystsentrumet Stoksund med 30 senger i flotte rom med utsikt, oppgradert vinteren 2017. Ideelt sted for mindre grupper som har behov for arbeidsro og inspirasjon til gode samtaler og langsiktige tanker.

Vertskapet Ellen og Oliver har slått sine røtter fra Stoksund og Tyskland sammen for å drive den gamle fiskebrygga som har vært vertshus og overnattingssted siden brua til Stokkøya sto ferdig i 2000.

Kuringen Bryggehotell er et innbydende sted som legger vekt på godt vertskap og kvalitetsmat. Tyskernes kjærlighet til pølse og øl har medført at de serverer både egenprodusert bratwürst og velsmakende tysk øl. Fersk fisk står selvsagt også på menyen, noen ganger så fersk at den blir dratt rett opp på brygga utenfor. Kuringen Bryggehotell er et populært stoppested for fritidsbåter der den ligger innerst i den naturlige havna Kuringen.

Et opphold på Kuringen Bryggehotell kan kombineres med ulike aktiviteter både til lands og til vanns og med besøk på f.eks Stokkøya, tur til den storslagne Harbakhula eller å se Hurtigruta passere under Stokkøybrua.

Utviklingsarbeidet  av Kuringen Bryggehotell startet for fullt i 2016 med ombygging og restaurering. Etter en stor byggeprosess 2018 framstår Kuringen Bryggehotell som et moderne hotell, med stolt historie.

Placering

Info

Dato 1 January, 2015 - 31 December, 2020
Tidspunkt/Åpningstider Sjekk nettsiden til Kuringen Bryggehotell for åpningstider.
Sted Fv14 400, 7180 Roan, Norge
Mer info

Kontaktinformasjon

Tlf: 72 53 43 10
E-post: post@kuringen.no
Hjemmeside: Kuringen.no

Kuringen Bryggehotell
Stokksundveien 1288
7177 Revsnes

Lignende i Åfjord

Print Friendly, PDF & Email