Kurs i digital strategi 2017

Du har et nettsted, kanskje en blogg, du er til stede i sosiale medier og annonserer. Men hvordan virker alle disse kanalene sammen og hvordan lager du en digital strategi som gir resultater? Meld deg på kurs i dag!

Kurset ble holdt 29. mars kl. 17.00-20.00 i 2. etg Åfjord Sparebank

Kurset ble arrangert av Åfjord Næringsforening og Åfjord Utvikling. Gratis for de etablerte bedrift i 2016 eller 2017 (og som holder til i Åfjord) og for medlemmer av Åfjord Næringsforening .

29 stk påmeldte til kurset.

 

Om kurset:
I kurset benyttes «Digital marketing Strategist» Avinash Kaushiks kjente “See, think, do, Care” modell som et rammeverk for å vurdere innhold, markedsføring og bruk av KPI’er. Synlighet presenterer sin fornorskede utgave av modellen, med lokale eksempler.

Kurset passer for:
Ledere, styremedlemmer, beslutningstakere og alle som jobber med flere kanaler i digital markedsføring. Det passer for de som ønsker å få en overordnet innsikt i helhetstilnærmingen for digital markedsføring

Kursinnhold:
Selve kursinnholdet er ikke helt spikret enda, men kan inneholde info om. Gjerne skriv på ved påmelding hva du ønsker mer info om.

Kurset kan inneholde:
– Søkemotoroptimalisering. Hvor godt synlig er du i verdens største søkemotor? Vi kartlegger de viktigste utfordringene og ser på løsninger og tiltak med hensyn til teknisk struktur og innhold.
– Google Adwords. Hvor godt fungerer din annonsering i Google?
– Web analyse og Google Analytics. Hvordan er aktivitetsmønsteret til dine kunder på nett? Hvilke rapporter og analyser har du bruk for, og hvordan setter du de opp?
– Hvordan skape oppmerksomhet på Facebook? Hvordan utforme innleggene slik at de blir lagt merke til? Hvordan tiltrekke tilhengere via konkurranser, annonsering m.m? Hvordan analysere resultatene? Vi gjennomgår verktøy og de beste teknikkene.
– Remarketing. Utnytter du mulighetene for å vise annonser presist til de som kjenner deg fra før? Vi gjennomgår prinsippene for god marketing tilgjengelige kanaler og teknisk oppsett, og hjelper deg å legge en god strategi.

Medlemsrabatt
Som skrevet over er kurset gratis for medlemmer av Åfjord Næringsforening. Det er jo ikke sendt medlemsfaktura i 2017, så det er betalt medlemskap for 2016 som gjelder. Om du imidlertid ønsker å bli medlem av Åfjord Næringsforening eller Åfjord Handelsforum, skriver du det i mailen med påmelding, så får også du gratis kurs (og faktura for medlemskap 2017 når den tid kommer, og medlemsfordeler i det inneværende året).

Sted Åfjord Sparebank, Stordalsvegen, Åfjord, Norge
Mer info

For bedrifter etabler i 2016 eller 2017, og for medlemmer av Åfjord Næringsforening er kurset gratis.
For andre koster kurset 750kr.

 

Arrangører:

Print Friendly, PDF & Email