Skyting

Både jakt- og baneskyting er populære aktiviteter i Åfjord, og vi har hele 4 skytebaner i full aktivitet i kommunen. Her finner du info om deres terminlister og øvrige aktiviteter.

4 aktive skytebaner, 3 skytterlag og 1 aktivt lokallag tilknyttet Norges Jeger- og Fiskeforbund og ikke minst utallige jaktlag og jaktvald, vitner om stor aktivitet tilknyttet skyting og jakt i Åfjord. Både rifle- og hagleskyting er populært, og det holdes også egne aktiviteter for ungdom og jenter.

Jaktinteressen er stor, og 10.august, 1.september og 25.september er for helligdager å regne, for da starter henholdvis bukkjakta for rådyr, hjortejakta og elgjakta.

Før den tid er det stor aktivitet på de ulike skytebanene for å sikre seg de obligatoriske treningsskuddene og oppskyting til storviltprøven, som man er pliktig til å ha om man jakter på storvilt i Norge. I tillegg må man ha jegerprøven, en teoretisk prøve for å sikre at jegeren har kunnskap nok til å håndtere ulike situasjoner knyttet til jakt.

Til høyre finner du linker til de ulike skytterlagenes sider, samt Åfjord Jeger og Fisk, der du finner terminlister og øvrig info om skytebanene.

Info

Pris/inngang Avhenger av om du er medlem eller ikke-medlem.
Stor sett spesifisert på terminlista.
Husk kontanter!
Mer info

Lagssider på nett

Her finner du lagssidene hos Det Frivillige Norske Skyttervesen,
med info og link til hjemmesider og terminlister

Herfjord Skytterlag

By Skytterlag

Sørdalen Skytterlag 

Hjemmeside for Åfjord Jeger og Fisk;

Åfjord Jeger- og fiskeforening (Å Skytterbane)

 

Lignende i Åfjord

Print Friendly, PDF & Email