Vekstkonferansen 2016

– Jakten på kapitalen

31.august - Om det er én konferanse du skal prioritere i år - så er det denne! Dette blir en matnyttig konferanse for deg som ønsker å etablere bedrift, videreutvikle bedriften din eller ønsker å ta steget videre for vekst og ekspansjon.

Konferansen vil presentere mange spennende foredragsholdere;

– Alle de 4 Eikasparebankene på Fosen kommer fra kl. 15.00 slik at du som bedriftsleder kan møte bankene ansikt til ansikt og stille spørsmål om eventuell finansiering.

– Investinor kommer og snakker om hvordan gjøre seg attraktiv for investeringsselskaper

– Connect Norge forteller hvordan de kobler ditt vekstselskap med skreddersydd kompetanse og kvalifisert kapital fra næringslivet.

– Bjørn Damhaug fra Fosen Innovasjon kommer og forteller om søkemuligheter for tilskudd og støtteordninger.

– Flere spennende gründerhistorier, blant annet Arnt Olav Amdal fra Overhalla Betongbygg med sin suksesshistorie. Fra å være en lokal leverandør til å ha ekspandert, og er nå landets største leverandør av betongprodukter til landbruket. De har også fått til et klyngesamarbeid det skal bli spennende å høre mer om.

– Daglig leder for Blått kompetansesenter på Frøya, Bjørnar Johansen, vil fortelle om hvordan de har greid å skape entusiasme i næringen og kapital nok til å etablere kompetansesenteret.

Sted: Bygdeboksen på Stokkøya
Tid: 31. august kl.16.00 – 21.00
Pris: 500 kr inkludert varmt måltid

Hvor er konferansen?