Rekordmange på frokostmøte

Rekordmange på frokostmøte

Årets andre frokostmøte ble det hittil største med et oppmøte på nesten 70. Fredagens tema spente vidt, fra bru over Trondheimsfjorden til snuing av pannekaker.

Daglig leder Rolf Øia i Åfjord Utvikling har bidratt til å gi møtene en form og et innhold som engasjerer både privat næringsliv og offentlig forvaltning.

Som vanlig startet møte med bedriftspresentasjoner, denne gang av Helberg advokatkontor, Stoksund Seapark og Espens catering- og selskapsmat.

Foruten en god frokost fikk også de frammøtte siste nytt om Fosen Facility Solutions og Fosen Bo og Catering, men det morsomste innslaget sto ungdommene i Gründerklekkeriet for da de fortale om sitt nyeste prosjekt; hvordan få snudd pannekaka uten å ødelegge den.

Det andre prosjektet denne gjengen jobber med er en sensor som skal registrere unormal aktivitet, kanskje aller helst ingen aktivitet, hos eldre som bor alene sånn at pårørende eller andre kan se innom for å sjekke at alt er i orden.

Før de frammøtte gikk hvert til sitt gav Øia den sedvanlige oppdateringen om de ulike prosjektområdene i Åfjord Utvikling.

Info

Frokostmøte arrangeres første fredag i hver måned, og er en kjempefin møteplass for næringslivet.

For oppdatert informasjon om førstkommende frokostmøte, og for påmelding, trykk her. 

Lignende i Åfjord


Print Friendly, PDF & Email