«Som vokalist, komponist og tekstforfatter har Solveig Slettahjell etablert seg som en av Norges mest folkekjære musikere, og vi er veldig glade for å nå kunne ønske henne velkommen til Stokkøya!

Solveig har brukt tid ved pianoet. Og hun har gjort et nøysomt utvalg fra sitt rikholdige repertoaire som finner ny og dynamisk form i dette formatet. Her er jazzklassikere, Cohen, Waits og flere av Solveigs egne låter, også noen nyskrevne til dette prosjektet – passe eklektisk, slik det må bli når en utøvingsorientert artist som Solveig bestemmer.
Solveig kaller det sitt urformat; det var på pianokrakken hun startet ut som 9-åring og det er her hun gjør brorparten av sin øving, låtskriving og arrangering. Hun har brukt dette formatet ved flere anledninger, de har bl.a. skapt noen sterke tv-øyeblikk, men nå har hun altså endelig jobbet ut en helaftens konsert hvor hun selv definerer det hele.
Hun har invitert med seg trommeslager Pål Hausken, som har vært her på Stokkøya tidligere, sammen med bl.a. Ida Jenshus.
«Jeg elsker å gjøre dette – det er avkledd og krutt på samme tid.», sier Solveig.»
(hentet fra https://www.facebook.com/events/2450401095192661/)

Sted: Strandbaren, Stokkøya

Dato: Lørdag 26. oktober 2019

Tid: 22:00 – 23:00

Facebook-arrangementet:
https://www.facebook.com/events/2450401095192661/

 

Solveig Sletthjells hjemmeside:

http://www.solveigslettahjell.no/

Print Friendly, PDF & Email