Opplevelser - Dette kan du oppleve i Åfjord

16. Jun 2016Bjørnør

Bjørnør

Alt starter med en kopp kaffe. Og aller helst kvalitetskaffe. På bakerikafeen Bjørnør får du kvalitetskaffe og nydelig bakst fra håndverksbakeriet på Stokkøya. Du kan også kjøpe lokalmat fra Åfjord og Fosen.

16. sep 2015Skansen Gård

Skansen Gård

Jakt og fiske, eller nostalgisk ro og avslapning på fjellet - velg selv, på Skansen har du muligheten!

06. Dec 2016Bondekaffe

Bondekaffe

På vegne av faglagene i Åfjord og Roan inviterer Nortura og Åfjord sparebank til Bondekaffe med kveldsmat hos Åfjord sparebank tirsdag 6.desember kl 19.00. Ta med barn, kårkall, kjærest og nabo og kom!

21. apr 2017Informasjonsmøte

Informasjonsmøte

Produser din egen miljøvennlige strøm. Rissa Kraftlag tilbyr helhetlige solcelleanlegg ferdig installert på ditt hustak.

31. Aug 2016Vekstkonferansen 2016

Vekstkonferansen 2016

31.august - Om det er én konferanse du skal prioritere i år - så er det denne! Dette blir en matnyttig konferanse for deg som ønsker å etablere bedrift, videreutvikle bedriften din eller ønsker å ta steget videre for vekst og ekspansjon.

04. Sep 2016 - 04. Sep 2017Sørdalsdagen

Sørdalsdagen

Sørdalsdagen arrangeres tradisjon tro hver første søndag i september. Underholdning, heste-/ponniridning, salg av kveinnagraut med mer. Ta med familien og kom!

15. sep 2016Skyting

Skyting

Både jakt- og baneskyting er populære aktiviteter i Åfjord, og vi har hele 4 skytebaner i full aktivitet i kommunen. Her finner du info om deres terminlister og øvrige aktiviteter.

26. Nov 2016Julemarked i Åfjord sentrum

Julemarked i Åfjord sentrum

Lørdag 26.november fylles Årneset med salgsboder inne på de tre sentrene, der du kan vandre rundt og finne ulike håndlagde og hjemmelagde produkter, som maling, trearbeid, smykker, mat, kaker og mye annet. Kanskje finner du en julegave eller to?