Opplevelser - Dette kan du oppleve i Åfjord

11. mai 2015På sykkel; De to dalene

På sykkel; De to dalene

En kort tur trenger ikke være kjedelig! Det må sies å være kjennetegnet for turen ”De to dalene”, som forbinder Stordalen med Sørdalen.

26. Nov 2016Julemarked i Åfjord sentrum

Julemarked i Åfjord sentrum

Lørdag 26.november fylles Årneset med salgsboder inne på de tre sentrene, der du kan vandre rundt og finne ulike håndlagde og hjemmelagde produkter, som maling, trearbeid, smykker, mat, kaker og mye annet. Kanskje finner du en julegave eller to?

11. sep 2016Tour de Vikings

Tour de Vikings

En familievennlig tur som tar deg med til flere interessante steder i Åfjord. Se ekte Åfjordsbåter, besøk et vikinggravsted, lek i fjæra, gå på sagnleit eller smak på lokale produkter på Humstad Gård og snakk med dyrene. Turen er ca 22 km og passer for sykkel eller bil.

04. mar 2015Solfjellet

Solfjellet

Solfjellet er et flott utsiktspunkt mellom Åfjord og Stoksund, som er vel verdt en tur for å se Åfjord, Stoksund, Bjugn, og til og med fiskeværet Halten hvis været er klart.

10. sep 2016Høstmarked

Høstmarked

Velkommen til Parken Kjøpesenter i høst for høstmarked med produktdemo og smaksprøver. Kom og smak på fiskeretter, kjøtt, bakst og mange andre spennende produkter fra Åfjord og omegn - kanskje finner du noe til middag i helga? (Dato kommer)

01. Dec 2015 - 15. Mar 2017Isfiske

Isfiske

Isfiske kan være veldig spennende. Forutsetningen er bare at du er klar for det som venter deg. Det er flere ting som er viktig å huske for å få en vellykket isfisketur.