Opplevelser - Dette kan du oppleve i Åfjord

11. sep 2016Tour de Vikings

Tour de Vikings

En familievennlig tur som tar deg med til flere interessante steder i Åfjord. Se ekte Åfjordsbåter, besøk et vikinggravsted, lek i fjæra, gå på sagnleit eller smak på lokale produkter på Humstad Gård og snakk med dyrene. Turen er ca 22 km og passer for sykkel eller bil.

15. sep 2016Skyting

Skyting

Både jakt- og baneskyting er populære aktiviteter i Åfjord, og vi har hele 4 skytebaner i full aktivitet i kommunen. Her finner du info om deres terminlister og øvrige aktiviteter.

01. Dec 2015 - 15. Mar 2017Isfiske

Isfiske

Isfiske kan være veldig spennende. Forutsetningen er bare at du er klar for det som venter deg. Det er flere ting som er viktig å huske for å få en vellykket isfisketur.

25. Aug 2016Workshop – Fra vind til hydrogen

Workshop – Fra vind til hydrogen

Med den store vindkraftutbyggingen som skjer på Fosen gir det mulighet til videreutvikling i produksjon og lagring av grønn energi. Hydrogen som drivstoff er i startgropa - og her kan vi sette Åfjord og Fosen på kartet i form av at vi kan få lagt produksjonen hit på lang sikt.

10. Jul 2016Harbakhule-konserten

Harbakhule-konserten

Søndag 10.juli møtes fire unike utøvere i Harbakhula, dette storslåtte rommet naturen har skapt. Kjartan Fløgstad, Tom Stalsberg, Ola Kvernberg og Stian Carstensen vil gjøre Harbakhula til en poetisk-musikalsk høyborg. Sammen.

21. Oct 2016Høstmarked

Høstmarked

Velkommen til Parken Kjøpesenter fredag 21.oktober for høstmarked med produktdemo og smaksprøver. Kom og smak på fiskeretter, kjøtt, bakst og mange andre spennende produkter fra Åfjord og omegn - kanskje finner du noe til middag i helga?