Hvor finner du turistinformasjon?

Åfjord Turistinformasjon er midt i Åfjord Sentrum.  Her finner du brosjyrer og infomateriell om Åfjord, får tilgang til iPad med info om Åfjord.

Mitt Åfjord

I appen «mitt Åfjord» finner du mye informasjon om det som skjer i Åfjord.  Alt i fra butikkenes åpningstider, til oversikt over spisesteder, kontaktinfo til overnattingssteder, turtips og arrangementoversikt. Last ned appen i App Store alller i Google Play – dette er appen du bare må laste ned!

Kontaktinformasjon

For spørsmål og kommentarer kontakt oss på e-postadresse:
visitafjord@gmail.com

Ellers finner du det meste av inspirasjon til hva man kan gjøre i Åfjord, overnattingsmuligheter, turtips, info om spisestedene med mer, på visitafjord.no

Åpningstider

Mer info om sommerens åpningstider kommer. 

Informasjon om Åfjord

I turistinformasjon finner du blant annet Magasinet Å 2017/2018 som er et innholdsrikt turistguide. Magasinet finner du også på nett, se her, eller til høyre på denne siden. Ellers finner du Åfjordskart, informasjon om fiskekort, brosjyrer om lokalmat og kurs og konferanser for å nevne noe.

Du kan også melde deg på nyhetsbrevet, så får du 4-5 ganger i året nyhetsbrev med info fra Åfjord. Fyll ut skjema til høyre. Du kan enkelt melde deg av.

Og; Velkommen til Åfjord!

Kontaktinformasjon:

E-mail: visitafjord@gmail.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev