To shop in Åfjord

Interior, electronics, clothing, sports and leisure. Here you will find everything you need and more, both small and large. Content-rich stores that listen to the customer’s needs and wishes.

Local producers

Shopping center

Convenience stores

To shop

Buy the things you need in Åfjord

Around the various hamlets that make up Åfjord municipality, you will find many local producers. Here we can offer goat cheese from Skansen, cured meats from different farms, each with its own character, meat, fish, bread and spices.

Various eateries can also offer food made from local ingredients.

Local producers in Åfjord

Stokkøy Bakeri

Stokkøy Bakeri ligger i Bygdeboksen, Bygda 2.0 på Stokkøya. Her kan du kjøpe brød og bakevarer direkte fra bakeren. Ta med hjem eller nytes på stedet

Granskauen Destilleri

Blandet med salt og skog ute på Stokkøya har Dustin og Maren etablert seg med Granskauen Destilleri som produserer gin, akevitt og beisk(potetsprit). Denne smaksopplevelsen fåes kjøpt på flere steder i kommunen og kan kombineres med nydelige retter på flere spisesteder.

Troningen Gård

På Stokkøya finner du Troningen Gård som produserer lammekjøtt og lammeskinn. Troningen Gård eies av og samarbeider med Stokkøya Sjøsenter hvor de tilbereder de nydeligste retter basert på lokale råvarer.

Flenstad Gård

Spekemat, kjøttproduksjon, skinn og honningsalg og besøksgård som holder til på Flenstad i Åfjord.

Humstad Gård

Humstad Gård har gårdsutsalg med våre egne spekepølser, kjøtt, honning og egg, i tillegg til annet snacks fra små/lokale produsenter.

Lauvåsen sjokolade

Sjokolade fra Lauvåsen lages i sesong, hovedsaklig til jul og til påske. Resten av året leverer vi på bestilling.

Selbekk Gård

De populære Linesbæra. Jordbær fra Linesøya kommer fra Selbekk Gård. Her produseres både jordbær, grønnsaker og poteter som kan kjøpes direkte fra Selbekk Gård eller hos Torgkjærringa når hun står i Åfjord sentrum.

Norgeskjell

Norgeskjell AS (tidligere Åfjordskjell) ble første gang stiftet 12. juni 1983 av en gjeng entusiaster i Åfjord. Siden har det vært kontinuerlig blåskjellproduksjon i Åfjord. Vi er i dag Norges største blåskjellprodusent, og omsetter i 2014 800 tonn på det norske markedet.

Oldemors

På gården Hestvik på Grøttingen hos Oldermors produseres bær-, frukt- og plantebaserte produkter. I det sesongavhengige vareutvalget finnes blant annet marmelade, saft, gelé, sirup, gløgg og likørekstrakter.

Breivika Gård

Velkommen til Breivika gård og hjortefarm i Juni og Juli. Her er et flott område med mye uteplass. I stabbursbutikken finner du is, strikkevarer og litt gårdsmat. Mat hønene og finn ditt eget egg i rugekassen! Vi fôrer hjortene kl 1630 og da spiser noen av dyrene gjerne fra hånden din.

Bjørnør Gård

Vi er to engasjerte bønder, som driver hovedsakelig med melkeproduksjon. Jorda er drevet økologisk, og så har vi frilandsgris av renraset Duroc. Vi har egne purker og råne, og alle grisene går ute hele året og bor i mobile hytter. Godt liv!

Skansen ost

På en av Fosen høyesteliggende gårder har det vært ystet ost lang tid. Skansen har vært kjent for sin søte brune geitost like lenge som de har kokt den her.

Pollenpust

Honning produsert i Åfjords vakre natur. Vår Honning kan fås kjøpt på flere steder i kommunen vår, blant annet gårdsutsalget på Humstad Gård. Vi kan tilby Lyng, sommer og bringebærhonning for å nevne noen.

Harbak Gård

Harbak Gård ligger på verdens ende, et steinkast fra Stokkøya. Her driver vi primært med sau, ammeku og fisketurisme. Gårdens tidligere driftsbygninger Vi ønsker å være et sted hvor barna kan leke og de voksne finne roen.

Rotnes Gård

Ved utløpet av de to lakselvene Stordals- og Nordalselva ligger Rotnes Gård. Her er det fritt stangfiske etter laks og ørret fra eiendommen. På vinters tid er det mulighet for isfiske i det nærliggende Stordalsvatnet.

Stokkøy Bryggeri

Stokkøy Bryggeri produserer ekte håndverksøl i batcher på 700 liter, hovedsaklig til dagligvare i Trøndelag og til lokale skjenkesteder.

To shop

Local food

In Åfjord, we are interested in local and short-distance food. Our providers offer the best of the best when it comes to unique taste experiences.

To shop

The center between the bridges

Between two bridges in Åfjord is the center of our municipality. The center is constantly evolving with muscles from local industry. All the things you need is divided into four shopping centers.

If you need a break from shopping, you can grab a bite to eat at one of the restaurants. Or maybe you want to increase the plow pump, in which case you go a little outside the bridge at one end to find a fitness center.

Shopping centers in Åfjord

Å Butikksenter

Å butikksenter ligger på Åmyra i Åfjord. Her er det gode parkeringsmuligheter for liten og stor. Hos oss finner du Coop Prix, Posten, Sport1, Fru Stil, Åfjord fotklinikk og Skogstad AS Ur og Optikk.

Åfjordstorget

Åfjordtorget ligger i kommunesenteret Årnes i Åfjord. Her finner du Frisørloftet og REMA 1000.

Parken kjøpesenter

Parken er et kjøpesenter midt i Åfjord Sentrum. Foruten en god butikkmix, tilbyr vi 110 parkeringsplasser, hvorav 60 er under tak i P-hus. Vi har også et møtested på taket, takParken, hvor du kan spille fotball i cageball banen leke i klatreborgen eller bare nyte utsikten.

Årnes Handel

Årnes Handel er et av tre lokale kjøpesenter i Åfjord sentrum. Vi ønsker å ta vare på den gamle kjøpesenter atmosfæren. Å skape trivsel for våre gjester er noe vi jobber for hver dag. Sammen med det øvrige handelstilbudet i sentrum bidrar vi til at alle handlende kan få oppleve et godt og komplett varetilbud.

To shop

Mussels from Åfjord

In Åfjord, we have proud traditions related to the production and serving of mussels. Several restaurants offer mussels in distinctive ways and Norgeskjell has farmed across the sea in places where they thrive.

To shop

A shop in the local area

The municipality is large and some of the hamlets are a good drive away. In these beautiful hamlets you will find the good local shops that can offer a little of everything you need in your everyday life.

The convenience stores

Åfjord Fotklinikk

Vi tilbyr behandlinger som fjerning av hard hud og sprekker, fjerning av torner, behandling av inngrodde negler, vortebehandling og deilig fotmassasje.

Fosen Dyreklinikk

Fosen dyreklinikk ønsker å være et tilbud til kjæledyreiere på hele Fosen. Hovedkontoret i Åfjord har åpent på dagtid mandag, tirsdag og fredag, og på ettermiddagen torsdag. Avdelingen på Bessaker har åpent hver tirsdag ettermiddag.

Felleskjøpet Åfjord

Destinasjonsbutikk for alt til hus og hage, kjæledyr, jakt og friluftsliv. Hos oss finner du et stort sortiment med merkevarer som blant annet Stihl, Gaupen, Gardena, DeLaval, Fiskars, John Deere, Hurtta, Labb, Appetitt og Matmons.

Matkroken Bessaker – Enka

Service i ekte «Bessaker-ånd» vil du oppleve ved et besøk på «Enka.» Vi hjelper deg så langt det er mulig, og kan ikke vi hjelpe, vet vi sikkert av noen som kan.

Coop Marked Roan

Åfjord Veterinærklinikk

Åfjord veterinærklinikk holder til i nye og lyse lokaler på Vassnesset 1 på Åmyra. Klinikken er utstyrt med flere undersøkelsesrom med bl.a. digitalt røntgen og ultralyd.

Hageland

Hageland Åfjord er et hagesenter med eget, bugnende gartneri, hvor vi også driver med alt av blomsterbinderi, og har et rikt utvalg av interiør og gaveartikler.

Bilteknikk

Vi utfører alle verkstedtjenester et moderne bilhold krever. Kontakt oss for timebestilling eller stikk innom vårt lokale på Monstad.

VB Einar Haugsnes

Vi er den lokale rørleggerforretningen i Åfjord. Vi utfører tjenester over et større område på Fosen og selger diverse varer i butikken vår på Monstad.

Coop Marked Stokkøy

Samvirkelag siden 1946 med bredt utvalg av faghandel. Strategisk beliggenhet ved riksvei nr 1 og hovedskipsleia. Drivstoffanlegg for både kjøretøy på hjul og båter.

Byggern Stjern

Vi er totalleverandør av byggevarer og har i tillegg pre-cut avdeling som bl.a. beregner og produserer takstoler/takverk. Du kan stole på fagfolk!

Humstad Gård

Humstad Gård har gårdsutsalg med våre egne spekepølser, kjøtt, honning og egg, i tillegg til annet snacks fra små/lokale produsenter.

Hydrosenteret

Vi har lang erfaring og oppdatert kompetanse på de fleste bilmerker. Her får du god service til en konkurransedyktig pris med alle garantier i behold. Vårt stempel i serviceheftet er like gyldig som merkevareverkstedets.

XL-BYGG Bjørnør

XL-BYGG er din lokale faghandel innen trelast og byggevarer! XL-BYGG er Skandinavias største byggevarekjede med over 300 butikker i Norge, Sverige og Danmark.

Stoksund Handelskompani

Vi er en dagligvarehandel med noe ekstra attåt. Post i butikk, tipping, drivstoff, ting og tang, vikinggarn, noe fiskeutstyr mm.