Personvernerklæring

1. Hvem er behandlingsansvarlig?
Personvernerklæringen gjelder for Åfjord kommune og nettsiden www.afjord.no. Åfjord kommune er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn. Vi følger personvernforordningen (PVF).

2. Hvilke personopplysninger og formålet med behandlingen
Avtalen mellom deg og Facebook Inc dekker Facebooks behandling av dine personopplysninger. Åfjord kommune ber Facebook Inc om å plassere annonser som kan tiltrekke din interesse når du bruker Facebooks tjenester. Åfjord kommune behandler følgende personopplysninger om deg: Navn, Facebook-profil, e-postadresse og telefonnummer.

I tillegg bruker vi tjenesten Hotjar, som anonymt følger og utarbeider statistikk over brukerne på nettsiden.

3. Behandlingsgrunnlag
Åfjord kommune publiserer filmer med bilde av frivillige på Facebook-sidene og nettsiden www.afjord.no. Behandlingsgrunnlag er PVF art 6 (1) (a), samtykke. Samtykke kan når som helst trekkes tilbake av brukeren (frem til publiseringstidspunktet) ved å sende en e-post til post@afjordutvikling.no. Ved tilbaketrekking av samtykke slettes personopplysningene vi har lagret på deg. For informasjonskapsler (via Hotjar) og andre personopplysninger, er behandlingsgrunnlaget PVF art 6 (1) (f) og for personopplysninger om særlig kategori (religion) PVF art 9 (2) (d).

4. Innsyn og endring i personopplysningene vi har lagret om deg
Du kan sende en e-post til post@afjordutvikling.no for å be om en oversikt over alle personopplysninger vi har lagret om deg, og hvordan denne informasjonen brukes. Vi svarer så snart vi kan og senest innen 30 dager.

5. Sletting av personopplysninger
Du kan når som helst sende en e-post til post@afjordutvikling.no for å slette opplysningene vi har lagret på deg. De blir slettet innen 72 timer fra forespørselen er mottatt.

6. Behandling av personopplysninger
Det er kun ansatte i Åfjord kommune med tjenstlig behov som behandler personopplysninger om deg. Alle ansatte har taushetsplikt.

Facebook Piksel
For å bedre samspillet mellom Åfjord kommune sin nettside www.afjord.no og Facebook Inc har vi installert Facebook Piksel, som er et script som måler trafikk på tvers av Facebooks grensesnitt og våre nettsteder. Dette scriptet blir brukt for å levere spesialtilpasset innhold til dem som besøker våre nettsteder, og til markedsføring på Facebook. Trykk her for å lese mer om Facebook Pixel.

Hotjar
Vi bruker analyseverktøyet Hotjar for å analysere hvordan besøkende av våre nettsteder bruker nettsiden. Dette verktøyet viser f.eks hvor brukerne klikker og hvor langt ned på siden de scroller. Hotjar lagrer ingen personopplysninger, da alt av informasjon er anonymisert. Trykk her for å lese mer om Hotjar.

7. Varsling om sikkerhetsbrudd
Dersom det skulle skje et sikkerhetsbrudd og dine personopplysninger kommer på avveie har Åfjord kommune en plikt om å melde dette til Datatilsynet innen 72 timer etter at bruddet er oppdaget.

8. Cookies på nettsiden
Cookies, eller informasjonskapsel, er en liten tekstfil som lagres og legges i nettleseren din med mindre du har skrudd av denne funksjonen i innstillingene på din nettleser.

9. Utlevering av opplysninger
Åfjord kommune vil ikke gi videre eller selge dine personopplysninger til tredjepart uten ditt samtykke. Behandlingen av dine personopplysninger av Facebook Inc er regulert i din avtale med dette med selskapet.

10. Kontaktinformasjon
Ved spørsmål knyttet til personopplysninger om deg og/eller innsyn, endring eller sletting av personopplysninger, ta kontakt med post@afjordutvikling.no