Å bade i Åfjord

Det finnes flere bademuligheter i Åfjord kommune. Vi har både fantastiske badeplasser og innendørs basseng. 

Å! Badet

Badeplasser

Helårsbading

Å bade

Bassenget i Åfjord

Her i Å! Badet kan vi tilby spennende badeopplevelser for både store og små. Vi har 25 meter langt treningsbasseng og opplæringsbasseng med hev og senkbar bunn på 12,5 meter.

I tillegg kan man teste ut den 50 meter lange sklien, utekulpen og badstuen. På enden av 25 meters bassenget har vi også stupetårnene på 5 meter, 3 meter, og 1 meter. 

Å bade

Bading for store og små

Både utendørs og innendørs finnes det aktiviteter som passer for både store og små. Alt fra grunne sandstrender til vannsklie i Å! badet. 

Å bade

Badeplasser i Åfjord

Åfjord er godt tilrettelagt for bading både i ferskvann, elv og sjø. Vi har flotte strender og tilrettelagte brygger med saltvann.

Sammen med kortreiste matopplevelser, varme beroligende bad og forfriskende dupp i havet er det også mulig å overnatte eller være med på yoga for en komplett helsebringende opplevelse. 

Å bade

Badeplasser i Åfjord

Vikafjæra

Vikafjæra er en koselig strand ikke langt fra Ratvika. Stranden er godt egnet for barnefamilier.

Hosnasand

Her har du Atlanteren rett inn mot stranda og på varme dager er det herlig forfriskende å ta en dukkert i det kjølige vannet. Midt på stranda med unik beliggenhet finner du Strandbaren.

Å bade

Bad i Åfjord hele året

Bad sammen med oss, hele året. Kjenn på mestringsfølelse og helse-kick på en helt rå måte! 

Å bade

Helårsbading i Åfjord

Helårsbading er ikke bare forfriskende mentalt, men også helsebringende. Ved bading er det viktig å tenke over badevettreglene.