Å bade i Åfjord

Det finnes flere bademuligheter i Åfjord kommune. Vi har både fantastiske badeplasser og innendørs basseng. 

Å! Badet

Badeplasser

Helårsbading

Å bade

Bassenget i Åfjord

Her i Å! Badet kan vi tilby spennende badeopplevelser for både store og små. Vi har 25 meter langt treningsbasseng og opplæringsbasseng med hev og senkbar bunn på 12,5 meter.

I tillegg kan man teste ut den 50 meter lange sklien, utekulpen og badstuen. På enden av 25 meters bassenget har vi også stupetårnene på 5 meter, 3 meter, og 1 meter. 

Å bade

Bading for store og små

Både utendørs og innendørs finnes det aktiviteter som passer for både store og små. Alt fra grunne sandstrender til vannsklie i Å! badet. 

Å bade

Badeplasser i Åfjord

Åfjord er godt tilrettelagt for bading både i ferskvann, elv og sjø. Vi har flotte strender og tilrettelagte brygger med saltvann.

Sammen med kortreiste matopplevelser, varme beroligende bad og forfriskende dupp i havet er det også mulig å overnatte eller være med på yoga for en komplett helsebringende opplevelse. 

Å bade

Badeplasser i Åfjord

Hosnasand

Her har du Atlanteren rett inn mot stranda og på varme dager er det herlig forfriskende å ta en dukkert i det kjølige vannet. Midt på stranda med unik beliggenhet finner du Strandbaren.

Vikafjæra

Vikafjæra er en koselig strand ikke langt fra Ratvika. Stranden er godt egnet for barnefamilier.

Å bade

Bad i Åfjord hele året

Bad sammen med oss, hele året. Kjenn på mestringsfølelse og helse-kick på en helt rå måte! 

Å bade

Helårsbading i Åfjord

Helårsbading er ikke bare forfriskende mentalt, men også helsebringende. Ved bading er det viktig å tenke over badevettreglene.