Jobbe i Åfjord

En viktig del av hverdagen. 

Å jobbe

Å jobbe i Åfjord

Arbeidsmulighetene i Åfjord er varierte og inkluderer alt fra landbruk og fiske til teknologi og ingeniørvirksomhet. Åfjord er vertskap for flere velrenommerte bedrifter innenfor ulike bransjer, og det er også et stort potensial for gründere som ønsker å etablere sine egne virksomheter.

Med et sterkt samfunn og støtte fra lokale myndigheter, er Åfjord et sted der nyskapning og entreprenørskap trives.

Siste nytt på jobbmarkedet

Ledige stillinger i Åfjord

Yrke

Laster inn data...

Å bo

Nye boligprosjekter

Bo med havet som treffer under verandaen, med et samfunn hvor veien er kort til bakeri, restaurant og ledige kontorplasser. 

Eller er du slik at du vil ha litt mer pusterom, selv velge når du støter på nærmeste nabo? 

Om interessen er større for sentrumsnære områder med alt innen en km avstand, har vi spennende prosjekter som kan imøtekomme dine ønsker. 

Å bo

Tilhørighet

Å vokse opp i Åfjord gir et hav av muligheter, vi ønsker å gi plass til alle som ønsker å bosette seg her, eller komme tilbake etter å ha luftet vingene og fullført utdanning.

Samhold på tvers av likheter og ulikheter er det som skaper identitet i samfunnet. Åfjord er et sted sammensatt av mange små tettsteder. 

Å jobbe

Jobbe sammen

Coworkspace er et begrep som blir mer og mer populært, i Åfjord opplever vi at flere og flere bosetter seg med mulighet til å jobbe fra hvor som helst. 

Vi ser at samfunnet er i utvikling og at dette er noe som blir bare enda mer av. I Åfjord jobber vi nå med å legge tilrette for at du kan jobbe fra hvor som helst i kommunen samtidig som du treffer andre og bygger viktig nettverk for deg, jobben og familien din.

Parken CoWorkz

I Åfjord sentrum, Årnes, finner du det største Coworkingssenteret i Åfjord med 27 kontorplasser og 6 lounge plasser. På Parken kjøpesenter finner du et moderne og urbant kontorfellesskap med topp moderne fasiliteter.

Bygda 2.0

Bygda 2.0 er utvikling av en bærekraftig, oppgradert, urban og attraktiv liten landsby – «microcity». I mektig natur, og med fokus på arkitektur, møteplasser, mat, kunst og kultur, arbeider vi for et unikt, fortettet bo- og arbeidsmiljø.

Roan CoWorkz

I vakre Roan finner du i et flott kontorfellesskap i 2.etg. på Julie Næss-tunet. Roan CoWorkz innbyr til en rolig arbeidsplass med inspirasjon til kreativt arbeid, med storhavet rett utenfor vinduene.

Å jobbe

Fant du ikke stillingen som passet deg?

Ta kontakt med oss så skal vi prøve å hjelpe deg, eller send åpen søknad til Åfjord kommune her.